Sirkusesityksiä ja työpajaopetusta Salon torilla

LA 8.8.2020 ja SU 9.8.2020
OPETUS KLO 11-13
ESITYKSET KLO 13-16

Ohjelma:

Lauantai 8.8.
klo 11.00-13.00 Parkourtyöpaja
klo 13.00-13.40 FlouTila – Fantastinen FlouShou
klo 14.00-16.00 Sirkusesityksiä Torilavalla

Sunnuntai 9.8.
klo 11.00-13.00 PopUp Sirkuskoulu
klo 13.00-13.40 Blind Gut Company – Kuin Kala Puussa
klo 14.00-16.00 Sirkusesityksiä Torilavalla

Esitykset tapahtuvat Salon torin lavan edessä ja niihin on vapaa pääsy. Voit pudottaa esiintyjien hattuun/kirstuun kolikon tai setelin esityksen päätteeksi, joten varaa käteistä mukaan!

Nappaa jäätelö, kahvi tai mansikoita evääksi ja asetu torin penkeille istumaan ja nauttimaan sirkustaiteesta!


Opetus:
Työpajoissa voi pistäytyä ja viipyä niin kauan kuin virtaa riittää!

Parkourtyöpaja Lauantaina 8.8. klo 11-13 Horninpuistossa
Parkourakatemian työpajassa pääset kokeilemaan parkouria ohjaajan opastuksella ilmaiseksi. Horninpuisto torin laidalla osoitteessa: Mariankatu 1, 24100 Salo.

PopUp Sirkuskoulu Sunnuntaina 9.8. klo 11-13 Horninpuistossa
Sirkustyöpajassa pääset kokeilemaan jongleerausta ja akrobatiaa kahden ohjaajan opastuksella ilmaiseksi. Horninpuisto torin laidalla osoitteessa: Mariankatu 1, 24100 Salo.


FLOUTILA: FANTASTINEN FLOUSHOU

LAUANTAINA 8.8.2020 klo 13.00-13.40 @ SALON TORI

Fantastinen FlouShou SAAPUU KAUPUNKIIN!

Salaperäisellä tavalla myhkäisen Trick van Daikurin johdolla ryhmä huikeita taitureita esittää henkeäsalpaavia numeroita, joissa yhdistyy omalaatuinen taito ja huumori. Erikoiseen joukkoon mahtuu Daikurin oikea käsi Pensseli ja vasen käsi Sivellin. Nähtäväksi jää, kumpikätinen Trick on. Joukkoa värittää myös ryhmän kaksoset siiamista, Tiku&Taku, Matti&Töppö, Darmy&Anni, joiden veikeys ja notkeus hurmaavat varmasti. Sitten on Olavi, jonka pitäisi tehdä yhtä, mutta tekeekin usein jotain muuta. Silti hän onnistuu löytämään tiensä perille. Ja sitten on ryhmän kirkkain tähti, kreikkalaiseksi jumalaksikin tituleerattu, itseään ainoaksi tosissaan otettavaksi taiteilijaksi nimittävä Zorro. Hän antaa jokaiselle katsojalle palasen itsestään ja jää mieliin muhimaan.

Tule, näe ja koe FANTASTINEN FlouShou!

Katuteatteri Fantastinen FlouShou on teatteri- ja sirkusalan ammattilaisista koostuvan ryhmän valmistama esitys. Se on omanlaisensa katuteatteriversio perinteisestä kiertävästä sirkuksesta. Esitys on tehty pilke silmäkulmassa ja suurella innolla. Se sopii kaiken ikäiselle ja kokoiselle yleisölle.

Esityksen ensi-ilta oli 5.6.2020

Kesto: n. 40min
Ryhmä: Kati Urho, Pekka Laamanen, Marjut Hernesniemi, Myrsky Rönkä, Mika Formunen, Alisa Salonen ja Leevi Laamanen.

Esitystä on tukenut Ida Aalbergin säätiön Petra Uexkullin rahasto.


BLIND GUT COMPANY: KUIN KALA PUUSSA

SU 9.8.2020 KLO 13.00-13.40 @ SALON TORI

Kuin Kala Puussa
Blind Gut Company: Kuin Kala Puussa

Kuin kala puussa on sirkusesitys kolmesta kaveruksesta, joiden elämä on täynnä kommelluksia ja oivalluksia. Yksi heistä on hajamielinen tavaroiden pyörittelijä, toinen edestakaisin säntäilevä kiipeilijä ja kolmas tasapainossa elävä haaveilija. Kaverusten yhteistyö ei aina ole helppoa, sillä usein he pyrkivät samaan päämäärään aivan eri keinoin. Kuten sinä hauskana päivänä, kun he päättävät rakentaa oudon härvelin, kukin omalla tyylillään tietenkin…

Kuin kala puussa on nykysirkusryhmä Blind Gut Companyn lapsille suunnattu valloittava sirkusesitys. Esityksessä nähdään esinemanipulaatiota, ilma-akrobatiaa ja nuorallatanssia.

Esityksen kesto on noin 35 minuuttia.