Opetus ja työpajat 2019

Sirkusfestivaalin aikana järjestetään työpajoja, joihin on vapaa pääsy. Voit osallistua työpajoihin niin lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi kuin haluat. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita, mutta toivomme että et jätä lastasi yksin PopUp -pajoihin. Vanhemmat voivat halutessaan seurata toimintaa sivusta tai osallistua opetukseen itsekin.

Festivaalin jälkeen pidetään sirkusleiri Kiskohallissa!

Torstain PopUp Sirkuskoulu Torilla
to 1.8.2019 klo 16.30-18.30

Torstaina ennen Hevisauruksen keikkaa torilla voit opetella akrobatiaa, jongleerausta ja käsilläseisontaa. Opettajina toimivat Duo CirqTec eli Mari ja Linda – he esiintyvät myös Salo Circus Festivaaleilla! Perhepäivän järjestää SSO.

Lauantain Parkour -työpaja Horninpuistossa
la 3.8.2019 klo 12-14

Lauantaina on monenlaista ohjelmaa torilla! Sirkusesitysten lomassa voit käydä kokeilemassa parkouria torin laidalla Horninpuistossa.
Työpajan tarjoaa Parkourakatemia ja Taiteen edistämiskeskus.

Lauantain PopUp Sirkuskoulu Plazassa
la 3.8.2019 klo 14-15.30

Ennen Taikahattu -esitystä ehdit käydä kokeilemassa itse, miltä tuntuisi seistä pää alaspäin! Duo CirqTecin Mari ja Linda opettavat akrobatiaa, jongleerausta ja käsilläseisontaa kauppakeskus Plazassa.
Työpajan tarjoaa Salon kaupunki.

Sirkusleiri Kiskohallissa
ti-ke 6.-7.8.2019 klo 10-13

Kiskon MLL järjestää tuleville 1.-3. luokkalaisille loppukesästä Sirkuskoulun!
Sirkuskoulussa tutustutaan akrobatiaan, pari- ja ryhmäakrobatiaan sekä jongleeraukseen turvallisesti opettajien kanssa. Koulu sopii kaiken tasoisille lapsille ja se on oiva tapa viettää keslöman viimeiset päivät.
Opettajina toimivat sirkustaiteilijat Eikka Alatalo ja Erika Malkki.

Sitovat ilmoittautumiset 31.7. mennessä Marikalle numeroon 044 744 1169 tai sähköpostilla osoitteeseen kiskon.mll@gmail.com.

Hinta 20€/lapsi.